Yritys

Huittisten Satulinna Muoti ja Koti on iloinen ja itsenäinen - jopa yllätyksellinen ajanviettopaikka. Yli 400m2 Lifestyle-myymälämme sijaitsee maalaiskauppakaupungissa Huittisissa, Kaarevassa Talossa, Miljoonaristeyksen välittömässä läheisyydessä. Osoitteemme on Risto Rytin katu 30, Huittinen.

Paikka jossa viihdyt, kiertelet ja katselet!

Tavoitteenamme on luoda paikka, jossa on kiva käydä töissä sekä mukavaa viettää aikaa ystävien kesken. Uudenlainen vaatekauppa, joka tarjoaa inspiroivan kohtauspaikan. Omalla toiminnallamme haluamme luoda maailmasta paremman paikan asua ja yrittää. Hymy voi pelastaa päivän!

Edelläkävijä paikallisesti!

Yrittäjä Heidi Rämö on myös hulluna Huittisiin ja mukana kehittämässä kaupunkia. Tästä esimerkkinä yrityksemme tuki Huippis-leikkipuiston perustamista vuonna 2012. Heidi on myös aktiivisesti mukana rakentamassa kauppiasverkostoa Huittisiin.

Työntekijät ovat suurin voimavaramme!

Mottomme on ”Yhdessä tehden eteenpäin”. Paikkakunnalla meidät tunnetaan ihanista ikkunoistamme sekä tapahtumarikkaasta toiminnastamme. Tämä ei olisi mahdollista ilman osaavaa ja toimivaa tiimiä.

Tavataan Satulinnassa!

 

_____________________________________________________________________________________________________                              Huittisten Satulinna on Kastanja Yhtiöt Oy:n aputoiminimi     ly-2467948-4