Yritys

Style and home for everyday! 

Satulinna Muoti ja Koti on iloinen ja itsenäinen - jopa yllätyksellinen puoti poiketa Huittisten keskustassa. Tarjoamme naisille, miehille ja lapsille sopivan hintaista käyttövaatetta. Neuvomme pukeutumisessa ja etsimme yhdessä sopivat asukokonaisuudet. Haluamme, että tuotteen laatu on hyvä, mutta hinnan pitää olla sopiva. Tätä työtä jatkamme ammattitaitoisella osaamisellamme ja vuosien asiakaspalvelu kokemuksella.

Lifestyle-myymälä, jossa vaatetus ja sisustaminen yhdistyy. Uudet jutut ja tarjoukset päivitämme facebook-sivullemme ja instragramiin, joten kurkkaa ihmessä sinnekin! #satulinna

Satulinna Muoti Uusiutuvasta valikoimastamme löytyy muotia kaikenkokoisille. Merkimme vaihtuvat sesongeittain.  Satulinna Koti tarjoaa kaikenlaista kivaa kotoiluun. Itselle tai lahjaksi kauniisti paketoituna. Lasten-osastomme on uutta! Lastenvaatteita ihan perheen pienimmille. Iloisia ja värikkäitä käyttövaatteita koossa 50-128. Koko myymälä muuttuu vähintään kaksi kertaa vuodessa, todellisuudessa neljä vuodenaikaa näkyy myymälässä aivan varmasti, joten tule käymään!

Haluamme luoda hyvää paikallisesti!

Haluamme olla mukana kehitämässä kotikaupunkiamme. Paikkakunnalla meidät tunnetaan ihanista ikkunoistamme sekä tapahtumarikkaasta toiminnastamme.Yrittäjä, Heidi Rämö on myös hulluna Huittisiin ja mukana kehittämässä kaupunkia. Tästä esimerkkinä yrityksemme tuki Huippis-leikkipuiston perustamista vuonna 2012. Heidi on myös aktiivisesti mukana rakentamassa kauppiasverkostoa Huittisiin.

 

_____________________________________________________________________________________________________                              Huittisten Satulinna on Kastanja Yhtiöt Oy:n aputoiminimi     ly-2467948-4